Ugani kdo – the real deal


Kolega Ferjančič s faksa & Co. so se odločili organizirati prvi real life Clue(do). Ker se od fizika in matematika pričakuje, da zna logično razmišljati in povezovati stvari v celoto, bi bila udeležba na takem dogodku super za trening malih sivih celic ter popestritev sobotnega popoldneva. Kaj imajo organizatorji povedati o dogodku?

Zabavni družabni dogodek »Ugani kdo« je prvi tovrstni dogodek organiziran pri nas, ideja pa izvira iz naše udeležbe na podobnem dogodku v Torontu, novembra 2009. Namenjen je vsem – mladim, odraslim, družinam, osnovnošolcem in vsem, ki iščete zabavni način preživljanja sobotnega popoldneva.

Udeleženci dogodka imajo vlogo detektivskega pomočnika, ki rešuje umor. Za zaslišanje, ki bo potekalo v soboto, 16. aprila 2011 ob 17.00, je detektiv ponovno povabil vse osumljence na kraj zločina – v CityPark. Sedaj pa prosi udeležence dogodka, da so njegovi pomočniki in mu iz delčkov informacij, ki jih posreduje vsaka oseba, pomagajo identificirati pravega morilca. Vsak detektivski pomočnik (udeleženec dogodka) mora z uspešno opravljenimi nalogami pridobiti vse potrebne informacije od vsakega osumljenca in jih sestaviti v smiselno celoto ter detektivu sporočiti, kdo je morilec.

Igra traja približno 60 minut; med šestimi osumljenci morajo udeleženci najti tistega, ki je zagrešil umor, na eni od šestih lokacij v CityParku, z enim teh orožij: lopata, vrv, nož, vaza, sekira, šal.

Pripeljite s seboj prijatelje in ne pozabite na detektivski blok in svinčnik!

Novicam lahko sledite na uradni spletni strani.

Ana

,

  1. No comments yet.
(will not be published)